Fizetési lehetőségek

Készpénzes fizetés    •    Banki előre átutalással vagy közvetlen banki befizetéssel    •    Bankkártyás fizetés

Készpénzes fizetés

Irodánkban személyesen tud fizetni készpénzzel is (1015 Budapest, Hattyú utca 14. VII. em. 718.). Munkatársaink az iroda nyitvatartási idejében (hétköznap 9:00 és 18:00 között) várják Önt, a fizetési lehetőségen túl segítünk a repülőjegy kinyomtatásában és kérésére az online check-in elvégzésében is. Készpénzes befizetésre lehetősége van továbbá bármely MKB fiókban is, ahol a Marshaller Idegenforgalmi Kft. számlájára történő közvetlen befizetéssel is rendezheti a repülőjegy árát.

Banki előre átutalással vagy közvetlen banki befizetéssel

Utalás, banki befizetés esetén a gyorsabb beazonosíthatóság érdekében kérjük tüntesse fel a helyfoglalási kódot és/vagy az utas(ok) nevét a közlemény rovatban. Kérjük, hogy az ilyen típusú fizetések előtt minden esetben egyeztesse munkatársainkkal a pontos összeget! Az átutalási megbízás és/vagy befizetés bizonylat másolatát kérjük még aznap, a nyitvatartási időn belül, faxon a 06 1 445 12 72 számra vagy e-mail-en az info@marshaller.hu címre juttassa el hozzánk. Csekkel történő fizetést az irodánk nem tud elfogadni! A repülőjegy(ek) kiállítása még aznap megtörténik. A kiállított repülőjegyet visszaváltani, az időpontokon vagy neveken változtatni nem, illetve csak bizonyos esetekben, sztornó- vagy módosítási díj ellenében lehet. A repülőjegyekre - kizárólag a vásárlással egyidejűleg - útlemondási biztosítás köthető. Kérjük tájékozódjon a feltételekről minden esetben! Kérjük ne felejtse el közölni, hogy a számlát milyen névre és címre állíthatjuk ki. Az adószabályok értelmében ezen a későbbiekben nem tudunk változtatni!

A Marshaller Idegenforgalmi Kft. banki adatai:

Belföldi utalás esetén:

K&H Bank Zrt.
1040 3181 5052 6777 5167 1001
IBAN: HU28 1040 3181 5052 6777 5167 1001
SWIFT: OKHBHUHB

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetésre különböző formákban is lehetősége nyílik. Használhatja kártyáját az online foglalás során, ekkor automatikusan megküldjük az Ön számára a repülőjegyét, és nincs további teendője. Fizethet bankkártyával az irodánkban is, ekkor kollégáink a helyszínen kinyomtatják az Ön részére a repülőjegyét, és kérésére a check-in folyamatában is segítenek.

A Marshaller Idegenforgalmi Kft. - irodai és online fizetés esetén is - az alábbi kártyatípusokat tudja elfogadni:

fizetési módok

 
Chemol Travel - Marshaller Kft.  •  1015 Budapest, Csalogány utca 36. •  Tel: 0614450680  •  info@marshaller.hu  •  MKEH eng. száma: U-001307
fizetési módok
facebook